Saturday, October 24, 2009

Lakonan bergaya pertamaku..hoho

video


assalamu'alaikum semua... harap sihat2 belaka dan sentiasa istiqamah dalam beribadah kepada ALAH hatta mencari rezeki dan study engineering pun dikira sebagai ibadah selagi niat kita kerana ALLAH... ye, sekarang aku ingin berkongsi sedikit pengalaman yang tidak seberapa ni tentang bagaimana aku menghabiskan masa sehari aku untuk shooting video promotion UCITV (university interactive television) yang mana organisasi ni bertanggungjawab dalam memajukan UTHM dalam bidang multimedia dan pengacaraan. mcm TV3 la kononnya. haha.tapi cara diorg editing dan memenyediakan video da mcm TV kat malaysia ni la. Video yg inipun merupakan seorg pelajar praktikal dari UiTM yang mengeditkan. Kire ok la tu. tp mantap a. smart jugak.hehe. dibawah terdapat beberapa gambar aku dan rakan-rakan artis yang lain sedang menjalankan pengambaran. Kini video juga sudah diuploadkan didalam youtube. klik pada link ini .. >>> video promo UCITV

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...